Магазини SiLVER COURT разшириха веригата си, с два нови обекта, именно

...
Магазини SiLVER COURT разшириха веригата си, с два нови обекта, именно
Коментари Харесай

Ново изкушение във Варна- SiLVER COURT

Магазини SiLVER COURT  разшириха веригата си, с два нови обекта, точно във Варна.

Мултибранд веригата за бижута и аксесоари, учредена през 2016г. в София, към този момент може да се похвали с 6 обекта в три от най-големите грандове в България - София, Пловдив и Варна.



Отличаващото SiLVER COURT от всички други бижутерийни магазини е съчетанието от най-популярните и търсени марки в едно място, което е преимуществото, спечелило клиентите. Всеки ще откри търсеното украшение за себе си, съвършения подарък за непосредствен или онази неповторима и неповторима визия, към която се стреми, на налични цени. Неповторимата селекция от международни бижутерийни марки, предлага многообразие, каквото от дълго време липсваше в стилните центровете в страната.

  THOMAS SABO   - немският бранд, чието рекламно лице за 2019г. е Рита Ора. Бранд, предлагащ бижута и часовници от сребро и 18К позлата, в 5 съществени линии, в която повярвайте - ще намерите себе си! Господа, за вас разнообразието е извънредно.



 

  PANDORA  която към този момент няма потребност от показване, а дано свържем с незабравимите моменти и незабравимите визии.



 

TI SENTO MILANO    - неповторими и желани сребърни дизайни, с изчистена, само че запаметяваща се визия. Новата лятна сбирка предлага изключителни модели в нежни цветове.

BLISS   - италианска класика, пречупена през ексцентричното и друго виждане за модерната жена, известна с международен мащаб със своите перли от най-голям клас- ААА.



 

UNOde50   – испански, напълно ръчно основани бижута, които за първи път се презентират в България. Уникалните дизайни са въодушевени от хората и тяхната характерност. Предлагат също часовници, ключодържатели и колани. За Него & Нея.



Магазини SiLVER COURT може да откриете в Grand Mall Varna & Delta Planet Varna. Пазарувайте онлайн на silvercourt.bg.

 

Пристрастяване към хубостта. Пристрастяване към ексцентричното и особеното. Пристрастяване към подчертания и самостоятелен жанр.

 

* обява

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР